Ett år med TURF idag!

Idag är det alltså ett år sen reportaget om Turf var i Landet runt och sen dess är jag fast. Det är jag glad över då det har fört med sig så mycket positivt.

Vi har fått ett femtontal nya zoner nu ikväll, rena julafton, härligt! Jag tog en skärmbild på mobilen, men jag har inte fått kläm på vart bilden tar vägen om jag bara sparar den utan att dela den vidare. Därför blev det ett montage här över och jag vet inte exakt var alla nya zoner hamnade. 

I morgon hoppas jag på fint väder. Direkt efter jobbet ska jag till frissan och på kvällen är det Vinlotteri så däremellan hoppas jag hitta runt till några nya zoner och även hitta till de gamla som är flyttade. Vet inte riktigt vilka det är, men det ger sig i morgon. Kul!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.