278, 38 och fyra

Det är inte vettigt så varmt det är om dagarna fortfarande, över tjugo grader, inte under tio på nätterna. Bara att tacka och ta emot, njuta medan tid är. Snart är det regn och rusk, kallt, snö och vinter.

Var en turfrunda på dagen, men hade glömt hörlurarna, vilket jag glömt i flera dagar nu så jag har saknat fru Turfs röst. Det blev därför ingen lång tur fast vädret var så skönt. Jag hamnade på balkongen med stickning och ljudbok istället, men så tänkte jag när det började kvällas, att va f*an, nu ska jag ut.

Sagt och gjort, knappt ett par timmar senare är jag hemma igen med 38 zoner, 278 pph, liggandes på fjärdeplatsen i Kalmar och hoppas för en gång skull få behålla det till i morgon. Ingen turfare är ute nu, tomt i hela stan. Folk är hemma och grillar, äter kräftor och en eller annan äter säkert surströmming också. Mmm.

Så kära turfare, stanna hemma ikväll, inatt och i morgon förmiddag, sen kommer jag igen innan stickning med Stickklubben på Kullzéns klockan fjorton, då vill jag att mina zoner är tagna. Tack på förhand.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.