Ironman i Kalmar

Tidig start klockan sju, var uppe som om jag skulle jobba, kvart över fem. Solen sken, det var nästan vindstilla. 

Några timmar senare på Sveaplan, det har börjat blåsa, mörka moln har kommmit och gått, inget regn. Imponerad av alla som simmat klart, som nu är på cykel och en del kommer redan springandes. 

Folk överallt.

De springer mitt i stan, mitt i gatan, men här lyckades jag inte fånga så många i kameran. Folk på uteserveringarna hejar och ropar, klappar händer och visslar. Jag hoppas snart få se en tjej från mitt jobb, Marie.  

En sån dag, en sån fest.

Efter tolv timmar när Marie fortfarande har en eller ett par timmar kvar ser jag  henne kl 19 – tolv timmar efter start – springa förbi mig på Sveaplan. Heja, heja, heja, du är heeelt fantastiskt bra!

Om jag inte läst fel har hon fixat sin första Ironman på 14:12:34!!

Ett riktigt stooort GRATTIS till Marie!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.