Finn fem fel

  • Filéerna ska inte vara i småbitar!
  • Var är det mjuka tunnbrödet?
  • Var är Västerbottenosten???
  • Bort med hårt bröd!
  • Bort med dillen!

Jag har i flera år ätit surströmming med goda vänner som gillat det också. Det är jag som hållit i det, haft hand om det år efter år, men på senare år har jag liksom inte haft ork att bjuda till. Men jag kan längta efter denna delikatess så enormt att jag tänker jag får öppna en burk själv, men det har inte blivit av heller. 

Blev så där enormt sugen igen nu när jag såg COOPS "Nybörjarkit". Vet att surströmming äts på olik sätt, men hårt bröd är ju bara helt fel. Hur gör jag en klämma av det? Och hur kunde COOP glömma den så viktiga Västerbottenosten? Ja det är en gåta.  

Anna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.