Via på besök

Idag var Via här och hälsade på. För dej som inte vet är Via en liten hyperaktiv toypudel, knappt hälften så stor som en katt av Lussekatts storlek. Jag var ute med bägge samtidigt och det gick jättebra så jag filmade en liten snutt, men frågan är om denna film funkar? Varför funkar vissa och vissa inte? Säg det.

Nåväl, det går fantastiskt bra mellan hund och katt i detta fall. Värre är det med den nya lilla grannkatten, en treårig tjej, då reser Lussekatt ragg, svansen blir tre gånger tjockare och ryggen står som en tuppkam. Grannen svarar med att fräsa. Eller är det hon som börjar fräsa och Lusse som reagerar på hennes beteende? 

Borde det inte vara så att Lussebullekissen gillar små tjejkatter men inte små tjejhundar? Är det nåt fel på honom? Eller är det bara så att han är lite Queer?

Här kan du se filmsnutten

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.