Åska


Äleklintastenig grop mitt i vägen. Oj hoppsan.

I tre dagar har vi haft sol och underbart (om än lite svalare) väder blandat med störtskurar inbakade med muller, blixtar och enorma knallar. Jag har haft den stora oturen att vistas ute just under dessa oväder och inne när solen strålat som bäst. Då har jag upptäckt att min regnjacka inte riktigt håller vad den borde och när jag kom in idag satte jag mig vid datorn och kollade runt. Just då fick jag mejl från Engelssons

…som visade regnplagg på förstaidan. Jag slog till på en ny jacka, en jacka som jag kommer att synas vida omkring i.

   

Det är ju alltid lite vanskligt att handla kläder så här, men jag har handlat cykelbyxor och fleecetröja där tidigare och varit nöjd. Möjligheten finns ju alltid att skicka tillbaka.

Anna 

3 comments
  1. Regnjackan var jättesnygg! Fräsig färg, nu kommer du att synas i hela stan, när du kommer cyklande.
    Ha det gott Anna!
     

  2. Smart med stark färg! Det är ju i regnväder du som cyklist erkligen behöver synas!

    1. Javisst! *tummen upp*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.