Bara lite turfsnack

Så här ser ett gäng turfare ut. Rätt normala, som vanliga människor. Dessa träffas i Västerås, första onsdagen efter varje omstart. Ser väl himmelens trevligt ut? Kika in här och se mer bilder och läs från deras senaste träff.

Nu har vi tänkt oss detsamma här i Kalmar, Afterturf, så jag hoppas att du också hänger på? Du som turfat länge, då och då, bara ibland, du som är nybörjare, du som inte börjat men är nyfiken och så du som ännu inte vet om att du är en turfare. Alla välkomna, närmare tid och plats meddelas lämpligen i Kalmarchatten. 

Nu har det redan varit första onsdagen för denna omstart så vi tänkte oss en träff kommande onsdag, den 14 augusti, istället. Vad säger du om det?

Jag kommer att annonsera ut Afterturfträffarna även här på bloggen i framtiden, om jag inte glömmer bort det. Så mycket som rör sig i huvudet på denna gumman så hon har slutat lova någonting överhuvudtaget. Alltid en gardering att det kan glömmas.

Ses vi?

Anna

2 comments
  1. Ja, titta! Trodde att de såg ut som Smurfar….. Hahahaha
    Visst ser det mysigt ut….

    1. Med blå mössor va, ha,ha. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.