Provade vin

Upphällt, tre röda.

Tokig ara! Gott vin. 

Mer tok – tokgoda! 

Två röda goda till. 

Villevilgot, Agneta och Lillen plockar av allt det goda som bjuds oss. Mmm.

Solar i solen som går ner snart bakom husen i Timmernabben.

Kajsa-katt

Vi är ett gammalt gäng som träffats sen 1996 om jag inte misstar mig. De flesta har jag känt längre än så. Vi skulle ha en anledning till att träffas regelbundet ca varannan månad och turas om att vara hos varann, äta gott och ha trevligt. Vi sa vi kunde prova vin, kanske blir smarta vinprovare. Det blev vi nu inte men vi träffas, smakar vin, diskuterar det och allt annat mellan himmel och gjord.

Från början var vi två par och ett gäng singelfolk, sju, åtta ibland nio, men vi har förökat oss och flera har blivit med både partner och äkta hälfter, så nu är vi ett stadigt gäng på 13 personer som träffas. Själv har jag blivit både med partner och utan under åren som gått sen start. I lördags var vi i Timmernabben hos Annika och Reino, åt gott och hade som vanligt jättetrevligt.

Om vi har lärt oss något om vin? Inte mycket, ser skillnad på vitt och rött.   

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.