550 tröjor!

Så här står det om denna film på YT, jag är inte så bra på engelska, men förstår att det är en otrolig historia;

Publicerad den 21 nov 2012

Since 1955, Loes Veenstra has knitted over 550 sweaters and stored them in her home on the 2nd Carnissestraat in Rotterdam. The sweaters have never been worn. Until today.
The sweater are all presented in a book called "Het Verzameld Breiwerk van Loes Veenstra uit de 2e Carnissestraat" designed by Christien Meindertsma. This book is published by Wandschappen for DNA Charlois. For orders: www.dnacharlois.nl.

Loes and the fruit of her decades of knitting were 'discovered' by Museum Rotterdam. The museum has put her sweaters on display as part of the exhibition ´Over leven in Carnisse´ (Life in Carnisse), on show until January 18, 2013 in Gemaal op Zuid (Pretorialaan 141, Rotterdam).

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.