Omgångsstart

Idag har det varit omstart i turf. Jag kom trea i Kalmar län igen, efter Kingenin och Sune. Jag flyttades också upp i serien till Turfettan, tillsammans med HappyF som hade mer poäng än jag. Jag är så nöjd! Grattis och heja, heja till oss alla!

Augusti har börjat och jag ska ta det lugnt denna månad. Känner mig sååå sliten och bör nu ägna mig åt stilla aktiviteter som meditation och yoga – eller nåt. Eller inte.

Ska nog krypa ner i min verkstad och knåda stengodsleran till utställningen i Krusenstiernaks trädgården, "Tavlor i träd", som är nu den 18 augusti. Ja jag har ju inga tavlor, men jag kanske kan göra en, förutom några kandelabrar och flätade fat? 

Anna

8 comments
 1. Grattis till tredjeplaceringen och uppflyttningen. Ni är makalöst duktiga 🙂
  Är utställningen ett endags-evenemang?

 2. Japp, det är endags, en dag per år. Har varit med förut och där är sååå fint!

  Tack till grattiset. 🙂

  1. Synd att jag inte får se det då…. 🙁
   ….och en fika på Krusenstjernska gör ju inte precis ont 😉

   1. Jag kommer att visa bilder i bloggen. 🙂 Alltid något.

    Anna

 3. Vilket fantastiskt träd!

  1. Du menar som det växer keramik i? 🙂

    1. Ja det är inte så dumt. 🙂

      

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.