En enda regnig dag

Solen sken och strålade när jag steg upp den där dagen. Vi skulle åka till Bräkne Hoby, Sune och jag. Hälsa på David-TBIT som stod och gjorde reklam för Turf när Cykelfrämjandet hade sin årliga träff förlagd till just Blekinge. 

Efter bara en lite bit söderut såg det ut så här. Grått, mörkt, trist… 

…och sen kom regnet från hell. Det enda positiva med regnet var att jag fick en rätt hyfsat snygg bild häröver. Och så filmade jag en liten, snutt.

Här är en bild på filmen, ej rörlig alltså…

…och här ska de vara en film, ca 30 sekunder – men vart tog den vägen? Ja jag ser den då rakt inte alls. Ibland hörs ljudet, ibland inte, annars bara svart. Om du följer mig, Anmaja, på Instagram så kan du gå in där och kolla.

Cyklarna var ett pyssel  att få med, men med lite klurighet gick det att få på dem. Helt tack vare den "ram" jag köpte till min cykel tidigare. 

   

Här är Turfståndet i Bräkne Hoby (himmelens konstig namn på en by, vad har det för historia?). Sune på cykel, David på språng.

Fem nya unika zoner gav extrapoäng då Sune var sjyst att erbjuda mig dem först. En zon syns inte på kartan, det är kyrkan i byn och den ligger just här vid mina fötter.

Flanerare, gatan upp och gatan ner.

Reportaget i Barran i Oskarshamn var inte som Kalmar, dessutom var det placerat på baksidan. Bilden på mig som var så suddig, dålig och stor är inte med här. Så bra för det finns de som kallar mig Snabelanna med gröna snoret efter det. 

Hej då Bräkne Hoby!

Ronneby – en riktig liten småstadsidyll!

Vi hade i alla fall tur med vädret. Regnade just mest när vi satt i bilen. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.