Dagens Turfrapport

Du som av nån outgrundlig anledning inte Turfar måste bli less på mina inlägg om Turf. Eller hur? Men kolla "Snabelanna" här över – det är jag och jag är bra.

127 tagna zoner idag, det är verkligen inte dåligt. Och vid ett tillfälle hade jag 75 samtidigt vilket gav mig en ny medalj, Greed-75. Bra jobbat och nu är jag trött i knäna. Eller "har ont" heter det kanske. Smärta.

TACK till väderhittepåaren som fixat soliga fina dagar, så idag tog jag mig upp till Bergagården och se, vad fann jag där? Ett försök till att skriva turf i sten igen och mitt lilla visitkort låg kvar! Syns dock inte här, mitt i bilden, men lita på mig, jag
ljuger aldrig.

Greed-75-medaljen ser ut så här. Det var verkligen på håret att jag fick den för bara ett par minuter senare kom det en och tog en zon från mig så jag bara hade 74 och sen tog hen ett par till och jag hade inte ork att cykla längre för att ta fler. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.