Toppen

Rekord! Jag har tagit 123 zoner under tre tillfällen idag – och jag är bara normalt trött. Men kanske ska jag räkna mig som dopad då jag kör med högdos av värkpiller för skallen? 

28:e plats av 2568 turfare i hela världen, det känner jag mig rättså nöjd med. Så skulle jag också vara djäkligt nöjd om jag drog ifrån någon längre ner på listan. Säger inte vem, så har jag ingenting sagt.

Det ser väl bra ut? HappyF och jag, vi tar språnget tillsammans – förhoppningsvis. Bäst att ta ut glädjen i förskott, för går "någon" om mig blir jag inte glad. Då går jag ju misste om den, glädjen alltså.

Javisstja, jag fick en ny rank idag, bara 19 personer som har den;

Rank 39 – Advanced Turfer
Points required: 1110000 – Holders: 19

         

Tja när jag ändå är igång så kan jag visa mina medaljer igen.

Anna

6 comments
 1. Bra jobbat! Den där KPD är nog inget hot 😉

  1. Tack Fidde! Du tror inte det? Jag ska köra så det ryker rakt in i kaklet till kl 12 på söndag. Är bara hemma och äter nu. 🙂

    

 2. Snyggt jobbat! Ser att du ligger snäppet under AlirDruid som ligger i topp här i stan. Själv har jag långt kvar innan jag kan mäta mig med er, men jag är stolt över min Pentacity Star medalj som jag fick härom dan 🙂

  1. AlirDruid är ingen jag lagt märke till förut men ser hen ligger lite under. Idag har jag kört i sex timmar. 😉 GRATTIS till Pentan!

   1. Jösses, sex timmar är ju nästan en hel arbetsdag! Glöm inte doktorns order… 😉
     

    1. Jag jobbar bara fem tim om dagen. 🙂 

     Ja nu ska jag ta det lugnare. Förresten cyklar jag rätt sakta, kör inte 'räser' precis. 🙂 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.