En värmande kopp


Hittat bilden på Fäjjan, en kanna från Åhléns. 

Behöver en värmande kopp. Huvet är inte med mig ikväll, ont, otäckt ont. Jag har inte sagt det till så många, men jag ska till röntgen för en CT-skalle eller MR. Örondoktorn sa "bara för att du inte skalle vara orolig", då blev jag orolig. Mer än jag var innan, innan jag var för kontroll av hörseln förra veckan.

Hörseln är tillbaka, den kom smygande igen och hörselprovet var bara en bekräftelse på att jag hade rätt. Läkaren frågade hur jag mådde och då berättade jag om denna huvudvärk som varat sen april när jag plötsligt blev döv efter öroninflammationen. Jag sa att jag tror att jag har en hjärntumör. Slängde fram det lite lätt, men med djupaste allvar. Han tog mig på fullaste allvar och det var det som gjorde mig orolig. Om han inte hade gjort det – hade jag blivit arg.

Den 17 juli ska jag upp till Oskarshamn, det går snabbare där än här i Kalmar. Jag räknar med att ta en halvdag för mitt besök där, så kan jag erövra några zoner för att pigga upp mig innan undersökningen. 

Anna 

6 comments
 1. Ont i huvudet är aldrig roligt, vad det än beror på. Otäckt ont känns inte bra. Håller tummarna för att du har fel, men du gör helt rätt att kolla upp. Kram Anna!

  1. Vanligtvis har jag inte ont i huvet, detta är något nytt, diffust, väldigt obehagligt o ont. Ja nu går dagarna sakt till jag ska till röntgen… Kram tillbaka.

   Anna

 2. Oj min kommentar på det här råkade hamna på gårdagens om en god frukost! Du får läsa den där istället. Så typiskt mig! 😉

  1. De e okej min vän! 😉

   Kram!

 3. Det är så otäckt att inte veta vad en viss smärta eller obehaglinghet i kroppen beror på. Ska tänka på dig den 17:en och hoppas det blir en snabb undersökning och att du får ett positivt (eller negativt heter det väl förresten i sjukvårdssammanhang) mycket fort!
  KRAMAR!

  1. Tack Ullrika! 🙂

   Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.