Supermåne


Bilden lånad hos Wikipedia

I natt är han full igen och kommer att se större ut än nånsin. Nästa gång sker det 14 november 2016 och förra gången var den 5 maj förra året, så det vore spännande att vara vaken och hoppas på molnfritt. Supermånen har kopplingar till naturkatastrofer spekuleras det om och jag undrar vad som kommer att hända i natt 01:30, då den bara är 355608 kilometer från jordens yta. Jättenära tydligen.

Anna

3 comments
  1. Fullmåne, ja. Då känner jag mig lite piggare än vanligt. Jag vet ju att du också gör det för du har sagt att du har svårt att sova då. Jag hoppas den kommande natten blir ett undantag. Kram från mig!

    1. Natten som var, när supermånen skulle visa sig, var jag tröttare än trött, jag sov utan att vakna en enda gång från halv tio till kvart över fem då jag hade mobilen på väckning! Verkligen ett undantag!

      Kram tillbaka.

      Anna

  2. Vad roligt, dte skulle vara kul att se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.