Virrig runda

   

Det går inte fort, men det går långt och länge. Inte alla dagar, men då och då. Nu när jag har min PowerBank så kan jag både lyssna på en bok, ha Turf-gps med kartan uppe och ha Mina spår igång utan att batteriet tar slut efter två timmar.

Och därmed kan jag visa min sträcka idag. Varsågod att ta del av den. Jag hade tänkt mig en långrunda upp till norra Kalmar, men istället blev det en totalt virrig runda på södra och mellanområdet. Var ute vid stenen, men det gick inte att få med på bilden längst ner.

   
Glömde ta bilder på de som sprang, här är de gående lunkarna.

Ikväll var det 19:e året för Drottning-Margaretaloppet på fem km i stan – utan min medverkan. Jag har varit med många år i början då jag sprang en hel del och senare har jag gått. Men hur kul är det att gååå ett lopp? Ryggen gillade inte att springa, men jag blir alltid så sugen när jag ser alla. Så även ikväll. Kanske ska jag försöka satsa på tjugoårsjubileet nästa år?

Jag tog ytterligare en liten turfrunda i kvällningen och mötte sune i tjusig neonfärgad jacka med matschande solbrillor till. Han hade tagit hela stan och hoppas på en bra placering till söndag. Därför tog jag inte hans zoner så han får behålla dem så länge som möjligt. Själv har jag ju ingen chans att komma trea denna omgång ändå. (Djäklar, jag blir fyra, sa jag då)  

Anna

2 comments
  1. Wow, en PoweBank som funkar som ett Kinderegg och uppfyller tre önskningar på samma gång. Inte illa. Låter som att jag bör sätta upp det på önskelistan tillsammans med en ny mobiltelefon.

    1. Ja sätt upp det på önskelistan!

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.