Art attack – vem vinner?

      

Genom att spara in på att köpa lotter till våra stora Sommar- och Vinterlotterier får vi över pengar till att köpa in mer konst. Ja nu är det inte några jättesummor, men ändå. För ett par år sen förslog jag att vi skulle köra med slumpgenerator vilket slog väl ut, det kostar helt gratis och har fungerat jättebra.

Vad talar jag om? art attack, vad är det? Jo det är Landstinget i Kalmars egen konstförening sen närmare trettio år. Jag är med i styrelsen sen cirka åtta-tio år. Jag har hand om hemsidan och månadsvinster och numer även slumpgeneratorn vid våra två årliga lotterier.

Har kört en kod i Excell tidigare, men idag har jag tänkt plocka fram min slumpgenerator som legat i bloggen några år, sen jag hade femårsjubileum med fina vinster som hotellfrukost och fika i keramikverkstan. Minns inte var jag hittade den, det är tre år sen och minnet är inte långt. Kort och gott kan jag säga.

Idag googlade jag lite för att hitta något annat än Excell, innan jag kom på att jag kan ha den jag just lagt in här över. Jag hittade en där vi skulle kunna plocka fram alla tjugo vinnare samtidigt, men det kanske inte är så kul? Och här är en där siffrorna sparas i en lista, kan kanske vara bra?

Men nu kör vi! Kanske är det min egen tur att vinna ikväll?    

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.