Fler än 50

   

Sune är försvunnen och Kingenin har jag sett smyga omkring i grannkommunen. Själv tog jag tillfället i akt och satte på mig den fina kronan på huvet. Fast jag är lite orolig för Sune, var är du? Jag tog mer än 50 zoner idag.

 
Girighet-50 
Den giriga turfer som innehar minst 50 zoner samtidigt belönas denna medalj. Innehavare: 74

Fick denna medalj för detta.

Cyklade några mil i Göteborg och jag prisar deras lånecyklar. Cyklade först över en bro och trodde jag skulle få blodstörtning och sen tog jag det rätt lugnt och det var varmt och skönt, men kom en liten skur. Tog en zon där det stod några ungdomar och när jag vände och for vidare hörde jag den ena säga; "Där är en tufzon".

​Sen cyklade jag över en bro till och såg ut i oändligheten västerut. Fick lite svindelkänsla och mindes åren då jag cyklade över Ölandsbron. Det är tyvärr inte tillåtet sen lång tid tillbaka. Numer går det en cykelfärja, inte alls lika bra som de cykelbussar som trafikerade bron under många år.

Cee har gjort denna affisch för spridning. Vet inte än om jag kommer att använda denna eller hitta på en egen. Lutar åt det senare. Snart ska jag se till att fylla kraven för medaljen jag får om jag affischerar enligt reglerna. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.