Säker sex


Foto: www.fotoakuten.se

Ja jag trodde mina sex zoner på morgonen var säkra, men idag blev jag blockad och hann bara ta två då Helan kom före. Ja det är sånt som händer i turfvärlden, det kunde varit jag som tog zoner framför nosen på någon annan. 

​Jag har börjat åka 10-12 min tidigare till jobbet om morgnarna för att ta de zoner som ligger närmast. Idag blev jag alltså snuvad på dem.

Och ikväll hoppades jag på sex igen – på vinlotteriet. Men icke då, jag har fortfarande inte vunnit vare sig sex, fyra eller två flaskor vin sen Alla hjärtans dag förra året. Ja, jag sa F Ö R R A året.

Livet är orättvist. Men samtidigt är det väldigt trevligt om jag fyller det med gladigheter. Som idag när Kingenin, Sune och jag blev intervjuade i lokalradion. Vill du lyssna så finns vi här en månad frammåt. 

Anna

2 comments
  1. Grattis till fina medaljen "Broadcast expandator" ! Jätteroligt att lyssna på er på radion 🙂 och fin musik med Bo Kaspers Orkester fick ni också mitt i intervjun. Härligt!

  2. Mycket roligt att höra era röster! Grattis till medaljen!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.