En turfare

En blekingeturfare, TBIT, erövrade Kalmarzoner med sin lille zon, förlåt jag menar son som satt med på cykeln där bak idag. Han hade en så fin turfreflexväst, men ingen hade en penna så jag kunde inte skriva på den. Många kändisars namn där ser jag.

Har varit ute uppåt tre timmar plus tagit fem zoner till i kväll. Jag måste se till att skaffa en batteribank så jag kan turfa längre tid. Jag vill ha ett riktigt kraftpaket så jag klarar tre dagar utan laddning. Tänker på Hallnäshelgen i augusti också. Cykla fredag och söndag, ta zoner på vägen och sen bara vara på lördagen, utan tillgång till ström.

Har sett några rejäla doningar, men några är ju så hisklans dyra. Jag är inte stadd vid kassa precis. Skulle vara gjord av pengar, men så är det ju inte och aldrig vinner jag några miljoner och inte vågar jag mig på att råna en bank eller kanske skulle jag börja trycka sedlar själv?

De här batteripaketen har jag sett: 
Backup-batteri till mobiltelefoner, 11200 mAh – för 349 kr, men den finns inte inne just nu. 

Och på Kjell o Company finns
Powerpack – 5200 mAh och den kostar 499 fast är ofta nedsatt, men inte just nu. 

Åså är det denna; 
Portable 12000 mAh External Emergency Battery Pack – Orange (DC 5V) och den kostar 24,40 euro. Jag vågar inte beställa från en utländsk sida, för jag begriper inte vad det står. Har konsulterat min son och inväntar svar. 

Men nu ska jag sova på saken. Godnatt mina vänner!

Anna

2 comments
  1. Kul med alla autografer på västen! Roligt att du delar med dig av bilder. /SaLa som är nöjd med sitt batteripack från Kjell.

    1. Kul att du tycker det är roligt med mina bilder!

      Ha en bra dag!

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.