Stickat mig till Köpenhamn

Tidig lördagsmorgon den 4 maj for vi klockan sju från en nyvaken stad. 

Swisch förbi husen. 

På väg!

Karin äter frukost i solen.

Irene och Malin stickar.

Ulla steg på i Växjö och där är Therese och Elin i sticktagen också.

Ulla och Karin 

Therese stickar en ny kofta. 

#

Jag gör min första Wingspan, kanske inte den sista? 

Elin undrar hur hon ska göra på sin tröja med 'äpplemönster'.

Köpenhamns station – ser ut att bli en solig dag här också.

Jaaa, blååå himmel! Skulle ta några zoner, men det gick inte för jag hade glömt det där med roaminginställningen och surade över detta hela dagen. Så nu pratar vi inte mer om det eftersom all glädje och mysighet la sig som ett lock över ilskan. Vi hade en helt fantastisk dag! 

Alla samlade, komna från öst o väst o norr och Malin med cykeln tog hand om oss på ett utmärkt sätt.

Första garnbutiken – Sommerfuglen.

Elin berättar om tider och praktiska saker. 

Vi kastar oss in…

#

#

#

Knappar uppåt väggarna.

#

#

#

Vad ska jag köpa? Vad ska jag göra? Några hade förutseende nog tagit med mönster hemifrån för att handla garn till. Det var svårt att veta vad jag skulle köpa när jag inte visste vad jag ville göra av alla fina garner jag såg. Det fanns ju så sjukt mycket fint!

Del två med fler bilder kommer lite senare.   

Anna

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.