Stockholmshelgen – del 2

Lördagen i Stockholm hade jag planerat att gåturfa på Kungsholmen där jag inte varit på så många, många år. Vet inte riktigt varför jag inte promenerat åt det hållet? Kanske är det minnen från barndomen som spökar?

Från Drottninggatan tog jag mig fram till Tegelbacken och jag undrar vad är detta? Ett hus jag sett från Centralen när jag kommit med tåg, men vad sjutton är det?

Riddarholmen

Vid stadhuset gick jag runt lite extra. Mindes en oktoberdag 1974 då jag gifte mig i en blårödblommig kortkort klänning tillsammans med min kära kusin vitamin och våra respektive män.

Tog Townhallzone

#

#

#

#

Jag fortsatte min turf- och nostalgivandring utmed Norrmälarstrand – de bilderna kommer lite senare. Kanske rent av en annan dag.

Anna

4 comments
 1. Fina bilder från en vacker stad 🙂

  1. Tack Gunsan!

   Anna

 2. Det lustiga huset med en massa rör på fasaden är väl ett hotell har jag för mig! Väldigt nära centralen ja… Rören som dekorerar fasaden är gjorda av rostfritt stål från Outokumpu, den finska ståljätten 🙂
  Du verkar ha haft en trevlig tur i Sthlm, kul!

  1. Tack Karin och välkommen till min blogg! 

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.