Mycket Turf nu

   

   

Ny om gång idag i Turf. Jag kom på tredjeplats i Kalmar län igen, jag ligger bra där. Kingenin tipsade om att gå ut innan kl 12 idag för att komma upp ett steg i division och jag for iväg. På en knapp timme tog jag 22-25 zoner och jag tro jag placerade mig ett steg upp. Tack till kingenin och MarterOfTurf som peppade mig under färden!

Vid Sylvander körde jag snabbt, hade nog medvind och slirade in på gräsmattan innan en kille jag just kört om kom i kapp. Han rop-frågade om jag är turfare. Själv var han fårn Västerås, men jag hann inte fråga vem. Hej till västeråsaren om du ser detta! Tog du inga zoner här idag?

FoxPlay stannade jag och inväntade omstarten. Men jag tro jag hann ta zonen precis innan och sen dessutom som neutral guling.

Tog tillbaka alla zoner jag tagit innan kl 12 och kände mig rättså nöjd när jag kom hem. Vet inte hur jag ska satsa nu i maj. Det kommer förhoppningsvis att bli någon köpenhamnszon på lördag och fler göteborgare i pingst. Annars kör jag på som vanligt.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.