Knut

Har stickat en trekantssjal och virkat en dito, kanske nästa steg är att sticka eller virka en sjal/halsduk på längden? Bara för att få pryda mitt hemskapade med en sån bra knut? Hittade bilden på Fäjjan.

Till Stickpoddens resa till Köpenhamn i början av maj måste jag ha något hyfsat enkelt, men inget tråkigt, något kul, vackert, fint och roligt, att sticka på under tågresan. Det blir ju åtta timmar tåg på en dag. Fast de fyra timmarna på hemvägen gissar jag att jag kommer att vara rättså mör, vi åker hem mellan kl 21 o 01, så det blir nog inte många maskor gjorda då. Men när vi startar kl 07 så är jag förhoppningsvis pigg på stickning. 


Bilden från samma sida som knuten här över.

Ser fram mot att resa, att träffa nya människor, bara njuta, umgås, flanera, äta gott och kanske köpa ett garnnystan? För hur var det nu? Jag hade väl inte garnköpförbud om jag åker bort? 

Anna

2 comments
 1. Svar från Virkaholic:
   
  Lussekatt:
  Min tupp är så hårdhänt när han bestiger dem och rycker loss fjädrarna på ryggen så att hela ryggen är kal….

  1. Ajajadå, det var en galen tupp, men hönorna blev ju jättefina!

   Anna/Lussekatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.