Vilda djur vid cykelvägen

Det är ju inte så ovanligt att se rådjur i omgivningarna. Vi har haft några stycken som kommer på besök i trädgården varje vinter, men när de kommer skuttande ut på cykelvägen och sen hoppar in och ställer sig bara några meter från och tittar så kan man väl bli lite förvånad. 

¤ 

¤

Anna

6 comments
 1. Hej, Ja de är så orädda de vänjer sig vid människor verkar det som men man vill inte ha dem så nära de är ju värdar för fästingar usch onödiga djur det,avskyr färstingar.  men pålåmgt håll är det trevligt att glo på rådjuren tycker jag fniss,,,

  1. Ja de kan hålla sig i skogen (och möjligtvis på tallriken) men inte på vägar/cykelväger eller i trädgårdar.

   Anna

 2. Rådjur borde utrotas…..njae, kanske inte men dessimeras…betydligt. Ett av dom höll på att kosta mig ett av mina liv för snart ett år sedan. Klarade sig med 4-5 brutna revben och punka på en lunga. Dom MÅSTE liksom ut på vägen..baaasta. E dom goa eller…. MITT rådjur blev typ 2, eftersom jag klöv det på mitten. Usch….äkligt…jaja, så e de..ha det….
  Rolig å kul sida annars.
  /sune

  1. Sune, kul att du kikade in och att du skrev en kommentar. Gillas!

   Anna

 3. Visst lövet är vackert men du får allt vänta ett tag innan de kommer…
  Rådjuren bär med sig enormt med fästingar och det är inte bra att ha dem i trädgårdarna.
   

  1. Elisabeth, nej jag vill inte heller ha dem nära. 

   Visst är lövet fint, ja jag ska hålla utkik på när de kommer. 😉

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.