Sprider Turf

En anslagstavla med olika aktiviteter, bland annat Turf.

Jo det är jag som sprider Turf, jag har ju gjort mängder av lappar som jag plastat in. Brukar lägga en lapp om jag är på ett fik eller annat ställe där det passar att lägga en. Tyvärr har jag inte tagit några bilder hittills, men det ska bli bättring på det från och med nu.

   

Inplastning på löpande band.

Anna

2 comments
 1. Hej Anmaja och lussekatt.  jaha så du gillar att spela det så kul ja jag har aldrig gjort det men hört att det är kul, Så ha en bra dag då.

  1. Ja Turf är kul, jag fårmotion och frisk luft, ett fysiskt spel genom GPS:en i mobilen.

   Anna

    

    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.