Vår?

Jo den kom idag, våren.

   

   

Inte länge sen snön försvann och jag stod här och drömde om blåsippor och jag är säker på att jag snart, mycket snart får se backen full av dem.

Anna

4 comments
 1. Härligt när livet kommer upp från jorden 🙂

  1. Ja Gunilla, visst är det härligt.

   Anna

 2. Hej. Jag kollar på din blogg ibland, hittade den via Turf. Jag gillar också handarbete så jag blir inspirerad av både turfandet och övrigt :). Ögat är när någon följer dig. Alltså när någon på sin mobil (och ev dator, jag är inte säker där) ser din gubbe vara ute och klickar på gubben. Under listan på zoner du äger finns tre ikoner, varav den ena med en turfgubbe på. klickar du på den följer du den personen på skärmen. Testa själv, om inte annat är det kul att veta att personen man spionerar på får ett öga och därmed känner sig lite iakttagen. Hoppas du fattar vad jag menar 🙂

  1. Elin, välkommen till min blogg, kul du gillar handarbete också. Jag fick svar häromdagen på vad lilla ögat med en etta betyder så jag förstår precis vad du menar. *tummen upp* Jag kikar ju en del på andra så nu vet jag att de kan kolla upp att det är jag som gör det.

   Anna

    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.