Äggar upp mig

Detta måste testas! Funkar det med mina astmatiska lungor?

Arvegods, jag har inte bara moster Margaretas gamla cykel, jag har även hennes gamla våffeljärn. Rejält och bra, ett järn som funkar i alla lägen. 

Se så fin! Många ägg, mycket grädde och smör, mandelmjöl och husk därtill.

Se så gott!

Anna

2 comments
  1. Hej Anmaja  hm nu var du inte snäll   suktar mig med våfflor åh skulle vilja ha det till kaffet men har ingen grädde hemma och  jag har redan varit iväg till butiken så det blir inget mums då. Gamla rejäla våffeljärn är bra grejor Jag har med ett fast det är fyrkantigt

    1. Du kan ta våfflor en annan dag?

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.