Gottezon/Bättre/Vårsoligt – svårt välja överskrift idag!

Idag har det vänt – igen. Hoppas på varaktig bättring nu. Locket för örat och susningarna är kvar, men värken är helt bort, ja med värkpiller då förstås och halsontet väck, väck. Nu håller jag på att komma igen! Väntar bara på det där kraspet i örat när all skit där inne släpper. Kan ta ytterligare två veckor till två månader typ. Ja det är vad jag hört. Vi får väl se, kan tänkas att jag rapporterar om detta.

Gav mig iväg på turffika, men tog förstås några zoner på vägen till Ekelunds. På vägen träffade jag på en för mig ny turfare, en ung kille som presnterade sig som Fidde och först kopplade inte hjärncellerna på den gamla damen, men kom ju på att det är TurfareFidde så småningom. Jag bjöd honom med att fika med oss, tänkte det kunde vara trevligt för den unge mannen att träffa oss gamlingar. Det visade sig då att han var den "hemliga gästen" som kingenin pratat om.

När vi, Fidde, Sune, Kingenin och jag, kom in på Ekelunds ploppade det upp en ny zon precis utanför, vi tog den alla fyra i turordning och jag tyckte det var ett trevlligt zonnamn, Gottigott eller vad den hette. Kul att fika, snacka skit och diskutera utrustning. Jag kände mig genast mycket piggare.

Så var det dags att stickfika på Kullzéns, tog några zoner på väg dit och satt där med trevliga tjejer och stickade tills det var dags att bryta upp igen. Nya zoner på väg hem i den strålande vårsolen och jag kände mig riktigt upprymd, men blev lite besviken att den där Gottigottzonen redan var borttagen

Hemkommen kollade jag runt lite på fäjjan, några bloggar och förstås turfgame, warded, turfforumet och då upptäckte jag en ny zon i Funkabo. En ny zon som jag skulle ha besökt två gånger idag, se bilden här över. En zon jag varken visste om eller som jag ens varit i närheten av. Svaret fick jag sen av Kingenin som sa att det var gottiszonen som flyttats. Men jag var ju bara där en gång!? Teknikens under gav mig två besök.     

Dagens konstaterande; den rätta öroninflammationsmedicinen var turffika och stickfika. Tack alla inblandade vänner för detta! 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.