På örat

   
Signe

Trodde jag blivit piggare igår och gick och jobbade på förmiddagen och hem på middag till goaste vännerna på kvällen. Tog fem zoner efter jobbet, åtta på väg till middagen och på hemvägen samma åtta igen – och det är bakslag idag. Har varit inne, vilat, suttit vid datorn, stickat och vilat igen.

Inga zoner tagna, jag ligger på tolfte plats. *surt*

Halsen svider, örat susar och dusar. I morgon tar jag sista omgången Kåvepenin.

Ingen bättring i morgon så får jag ringa Kalmarjouren. Det vill jag inte. JAG VILL INTE! I morgon ska jag Turffika med Kingenin, Sune och en "hemlig gäst". Jo, det ska jag, vad som än händer. Jopp! Ekelunds kl 12 – du kanske också kommer?

Anna

1 comment
  1. Förstår hur du känner dig. Frustrerande när man inte kan ta sig ut i vårsolen. Kämpar också med en segsliten förkylning just nu. Varit hemma från jobbet tre dar. Haft feber och tappat rösten fullständigt. Tjatig seg hosta och bihålorna fulla. Bläk! Hoppas ändå slippa gå till någon doktor. Krya på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.