WyWallet eller Swish?

   

Frågan är vilken som är bäst? Vilken kommer flest personer att använad? Vet inte. Men jag vet att detta är något som kommer, något alla kommer att använda sig av. Vi behöver snart inga slantar, inga sedlar.

Min bank rekommenderade WyWallet så jag tog hem den appen. Strax efter läser jag på min banks sida om Swish och laddade hem den också, så nu har jag bägge. Frågan är hur många som skaffat någon av dem?

Vad säger du om detta? 

Anna

4 comments
 1. Olika företag kommer att välja olika lösningar som tvingar oss att använda båda två. Har inte skaffat någon av dem än och tänker inte göra det förrän jag verkligen har ett behov.
  1. Gillar inte den här utvecklingen och värjer mig.
  2. Min mobil är full och klarar inte fler appar. Måste välja bort någon annan app eller byta telefon.
  Så, vad säger jag om detta? Usch! säger jag.

 2. Oj, ja det är klart inte alla gillar denna utveckling, men jag tycker att det skulle vara jättesmidigt när jag till exempel står på en hantverksmässa och folk kommer med femhundralappar och köper något för 40 kr. Det går inte att ha hur mycket växel som helst med sig. Det är ju något som kommer och jag tro inte vi kan värja oss. Tack för din åsikt. Ha en bra dag! 😉

  Anna 

 3. Jag har (hittills) endast testat Swish och den funkar ypperligt. Har läst lite negativt om WyWallet men inte testat den (än).

  1. Det verkar som Swish är vanligast. Gillar den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.