Bättre


Bild från Soppscenen

Känner mig mycket bättre ikväll och ska jobba i morgon igen. Det blev bara två sjukdagar, då en dag var ledig dag mitt i veckan, en hel massa hundralappar som bara kastats bor på grund av sjukdom. Jag tycker man borde få betalt för att ha så ont som jag hade de första dagarna. Jag får käka blodpudding och koka soppa på en spik.

På tal om soppa så fick jag ett infall idag och köpte en biljett till Soppscenen. Det var detta som lockade;

FRÅN KLIPPDOCKE-KOSTYM TILL TEATERKOSTYM 

– en kostymör och sångarmannekänger 
Lotta Zetterman Englund Byteaterns mångåriga kostymör, om vägen från lek med klippdockor till fantastiska teaterkostymer. Sångarmanne­känger visar Lena Forms kläder, Anna Kellander Brewitz med deltagare från kursen Sång och vokalgrupp vid Högalids Folkhögskola.

Ska bli trevligt, kanske får jag någon med mig, kanske inte. Jag har i alla fall min biljett på det torra.

På tal om biljett, så har jag bokat tåg till Göteborg i pingst…

På tal om tåg, ska jag till Köpenhamn med Stickpodden i början av maj…

Godnatt, nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon.

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.