Otit och ingen Turf


Navin & Skyttla.

Har så in i he….e ont i örat. Det smärtar, bultar och susar. Jag äter Kåvepennin och starkaste värkpiller jag har. Hjälper något. Ska försöka ha huvet över ytan i natt, halvsittandes med kuddar, kaniner och katter runt mig. Så att jag inte ramlar omkull.

På väg till doktorn skulle jag ta de zoner som jag ändå passerade – men jag GLÖMDE mobilen hemma! Lussekatt satt på den när jag gick, jag hade lagt den på en stol för att inte missa.

Sabla katt.

Inga zoner idag.  

Anna 

1 comment
  1. Hej Anmaja   men å stackars dig örsprång som gör så ont och är obehagligt, Hae du blivit kall eller fått en bacill. Hoppas det hjälper dit penicillin eller kanske skall du ha något starkare ,Duktig kisse gömmer mattes telefon fniss..ja man har hjälp av dem lite då och då Pysen hann välta ut en skål med popcorn för mig i påskas som jag sa så duktiga så…Hoppas du fick hjälp på vårdc med ditt öra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.