Ångvält


Bild från sportlovet i norr, februari 2013

Det känns som om en ångvält har dragit över mig, eller en grävskopa eller traktor.

Ledig dag, mitt i veckan och jag skulle varit ute i solen, cykelturfat runt hela stan, handlat, kanske tagit en första sittning för året på balkongen, gått på vinlotteri. Men av detta blev knappt inget, bara till affären, fram och åter och tog zonerna på vägen förstås. 

Huvet känns ihåligt, ekar tomt och värker.
Halsen svider, men bara från och till.
Ena örat spränger, b
ihålorna spränger.
Ryggen smärtar, hela kroppen smärtar.

Väntar på att få ett glädjande SMS att jag har vunnit sex flaskor vin, eller fyra eller två. Tittar på Mästerkocken under tiden. Och väntar. 

Anna

3 comments
 1. Krya på dig och Glad Påsk!
   
  Kram

 2. Hej Anmaja,   men da såda otur är det borelia kanske då ja men det blir piller som skall hjölpa tycker jag mig läst jag har tagit flera sprutor mot det under årens lopp så jag skall  inte kunna få det nu säger de oppas de håller vad de lovar,    Önskar du piggar på dig fort så du kan påska lite håller tummarna
  ha det så bra det går säger jag och skickar en håll ut kram!

 3. Tack Gunilla och Filifjonkan, idag mår jag prima igen. Det är jobbigt att känna sig sjuk varannan, var tredje dag. Bättre om det bröt ut än att bara ligga och gro.

  Glad påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.