Gustav-Vasastenen

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det känns fuskskämmigt enkelt att bilturfa. Men egentligen är det bara skämmigt, inte fuskit, inte enkelt. Det är ett himla i och ur, starta, öppna, låsa, kränga sig in och ut igen. Men ändå lockade mig den lille Rudolf till detta. Som i helgen, då tog jag flera zoner i Färjestaden och det gick så bra så bra. 

Sen fortsatte jag på hemmaplan och jag vet inte vad som tog åt mig när jag tog StoneIsle för jag fortsatte ut mot StensöZone – med Rudolf, den lille djäkeln. Ja bommen var ju öppen och inte såg jag någon förbudsskylt. Nåja, jag ville väl inte se någon. 

 

På vägen mötte jag först en man som tittade lite konstigt och sen en dam som också titta på mig, nej blängde på mig med avsky i blicken. Riktig kräksavsky. Som om hon aldrig sett en bil. Eller rättare, som om hon aldrig hade sett en bil just där. Jo jag kände mig lite dum och var rädd att jag skulle bli instängd. Fantiserade om att de skulle låsa bommarna och vad hade jag då gjort?

Idag har jag  cyklat ut och tagit zonen igen, för Sallyma och Sune hade ju varit snabba och taget den för mig strax efter. Det var en skön tur och jag har bildbeviset på bilden överst, jo jag var där med cykeln, min röda citybajk. Ångrar att jag inte tog en bild på Rudolf också i helgen.

Bommen var öppen idag också och nu såg jag. Skyltarna, alla skyltarna på stolpen. Hur kunde jag missa dem?  

 

Anna som skäms

3 comments
  1. Ja gudars vad jag skrattade efter att ha läst och sedan sett bilden på förbudsskyltarna – fick riktigt ont i magen av allt skrattande och har ännu  inte slutat skratta… Ja ett gott skratt förlänger livet och det bjöd du mig på – tack 😉

  2. Ojsan, ojsan Anna… 🙂
    Håller med om att det känns lite skämsit att bilturfa, men än så länge har jag inte behövt skämmas för att jag kört bil på cykelväg, tror jag. Det kan ju vara lite svårt så här i snötider att se var man håller hus.
    Vilken fin bild där vid Vasastenen. Härligt!  

  3. Tack för era kommentarer, roligt att jag kunde glädja er. 😉

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.