Sol, snö, snuva och middag

Somnade tidigt i soffan igår kväll, snubblade in i sovrummet, vaknade av kattskrället, den lille raringen, tidigt, somnade om, vaknade av väckarklickan 05:15 och fick fundera länge på om det är jobbardag fredag eller ledig lördag. Kom fram till att det var lördag, vände mig och somnade om. Steg upp före halv åtta och har suttit segt i soffan hela förmiddagen. Efter att ha intagit ett par ostbitar och ingefärste åt jag resterna av middagen från igår.

Solen sken förut och försöker titta fram igen nu efter att ha stått tillbaka för ett konstigt snöyrande. Jag måste ut och ta minst fem zoner, handla mat till godaste vänner ikväll och så måste jag se över pappersnäsduksförrådet eftersom jag har fått ett överkänslighetsanfall. Det går åt mycket papper idag. 

Vad ska jag bjuda på? Kan inte komma med gammal säker skåpmat igen, de tror inte jag kan göra annat än invirad kyckling, invirad köttfärs. Kanske kasta mig in o en gryta som kan stå och puttra för sig självt medan jag vilar? Till det en bättre sallad än jag nånsin kunnat få till och så blomkålsris. 

Blomkålsris så gott! Första gången jag gjorde det i onsdags, enkelt, gott, gottigottgott. Jag rev och hackade blomkål, kokade ett par minuter, klart!

Efterrätt? Tips mottages tacksamt!

Fem zoner är det minsta jag ska ta per dygn, oavsett väder, vind, sjukdom. Annars kommer jag inte med på warded. Fattade ju inte det från början, nej jag tog bara en till fyra ibland när vädret var illa och då ser det ut som om jag varit hemma, maskat, slöat. Sune är ute nu ser jag, ja han sa att han skulle det till helgen fast vi redan då visste det skulle bli kallt och snålblåsigt. Vi smidde planer i torsdags på Kullzéns, han Kingenin och jag. Mysiga nya vänner jag fått.

Kingenin sa att det var kul att jag anmält mig till seriespelet – men det har jag inte gjort. Sune skrattade bara. Vet inte om han ligger bakom eller hur jag har hamnat där? Jahaja, jag ligger trea i sexan så nu ska jag ut och klättra. 

Anna

4 comments
 1. Hej Snabelanna! En liten fundering bara – var det meningen att alla får använda länken under "warded"? Man kommer direkt till alla detaljer om ditt turfande. Inga små hemligheter i turfvärdlen? :^) MVH turfilus

 2. turfilus, tja vad spelar det för roll? blush

  Ska kanske ändra?

  Vad vet jag, jag har inga hemligheter. 😉 

  Tack i alla fall för att du skrev o undrade. enlightened

  Anna

  1. Har du verkligen inga hemligheter? Då är det dags att skapa några, eller? :^)
   turfilus

   1. Ja det kanske är dags? 🙂

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.