De gula

medal16.pngmedal16.pngmedal16.png

Nu vet jag hur det gäller för de gula zonerna, jag fick svar i kommentarer från affanicaffan och Snusmumriken. Nu för tiden kommer svaren som ett brev på posten, eller snarare snabbt som blixten. Om jag inte googlar eller söker på annnat sätt, slänger jag ut en fråga på ett forum eller här i bloggen. Och svar låter sällan vänta på sig.

Annat var det förr, då fick jag gå till Bra Böckers Lexikon, som numer står med sina gröna ryggar, orörda sen många år i bokhyllan. Men så klart att alla svar fanns ju inte där förstås. Kanske jag ska göra mig av med de böckerna? Ingen vill ju ha dem längre så det kanske blir ett bokbål?

​Nåväl, det var ju de gula zonerna jag började skriva om, de har jag lyckats ta 20 stycken inom fem timmar och fått en fin medalj, se här ovan. Det var förra eller förrförra omgången. Så har står det på wiki.turfgame.se

"Neutrala zoner är zoner som aldrig tagits under nuvarande omgång. Det kan också vara zoner som är helt nya, och aldrig tagits förut. Om man tar 20 neutrala zoner inom 5 timmar så får man medaljen "Neutralizer". Man får dessutom en bonus på 50 poäng för varje neutral zon man tar."

Trevligt med den där extrabonusen på 50 poäng, ska jaga lite bättre i början av nästa omgång nu när jag vet det. Men nu tycker jag det är dags för såna där gröningar med ett plustecken i, de som betyder en helt ny zon på nytt ställe, med nytt namn. Jag ska genast lägga mina tre förslag. Stående är att föreslå Drottning Margaretaplan som zon, men den tycks aldrig godkännas, men jag ger mig inte. "Magganplan" tänker jag att den ska heta.

   

För övrigt har jag opererat bort en röd fläck under ena bröstet idag och det gör så satans in i helsike ont nu när bedövningen släppt. Ja det var allt för nu. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.