Dagens rapport

   

TURF – "jorhajness" låg länge före mig och det kändes inte bra. Jag satsade några timmar igår och klev om hen. Kändes riktigt gott. Femma bättre än sexa. Idag klockan tolv var det ny omgång, alla zoner blev neutrala, gula som små kycklingar. Jag gav mig ut en timme och plockade så många jag hann med, innan jag skulle till Kullzéns och sticka och fika. Jag tror poängen är lite högra för de gula än de röda. Ska ta reda på det.

   

Har förstås tittat på Vasaloppsstarten, den enda sport jag ser på hela året. Av nån outgrundlig anledning. Så har jag köpt mitt livs första Allers för att läsa om Elin och Karin i garderoben. Mycket med dem nu. Kul att Stickpodden sprider sig.  

Å så har jag pimplat mitt favoritkaffe.
Intresseklubben noterar detta, gärna i två exemplar.

Anna

3 comments
  1. Här kan du läsa om neutrala zoner: http://wiki.turfgame.com/sv/wiki/Neutrala_zoner !

  2. 50 poäng extra för varje gul zon. Man kan få en medalj – den gula Neutralizern – om man tar 20 gula inom en 5-timmarsperiod (går när som helst så det måste inte vara vid omgångsstart, men det finns ju flest då…)

    1. Tack affanicaffan och Snusmumriken för era svar. Den gula fina medaljen har jag redan fått, den satt bra. De 50 extrapoängen var ju bra, då ska jag satsa på gula nästa omgångsstart. 🙂

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.