Turflyssning på Turftanten

Skulle vilja  ha ett riktigt dunderbatteri till min smartfåne. Ett som höll en hel turfrunda runt stan och lite till, plus att jag kunde lyssna på musik, poddar, radio under tiden och dessutom ha kartan framme utan rutnät. Ja det där sista förstår nog bara vi turfinvigda. Som det är nu om jag vet jag ska på längre runda stänger jag ner gps-kartan och ser bara zonerna i ett rutnät och så har jag mobilen varmt i fickan och lyssnar på inget. 

Proppen i örat säger bara med ojämna mellanrum;

Taking zone – när jag går in i ledig zon
Zone taken – efter 30 sekunder när zonen är min
Leaving zone – om jag råkar gå utanför under tagningen
Zone last – när kingenin, sune, MasterOfTurf, lellebell4, jorhajness, WombaPaus eller någon annan tagit över min zon.

Det är roligare att lyssna på musik eller någon podd än höra Turftanten.

Att skaffa något nytt till min mobil nu känns inte helt nödvändigt då jag klarar mig hyfsat med min solcellsladdare (om jag laddat den i elkontakt innan). I maj månad kommer jag troligtvis att fixa mig ny smartis och ändra abonnemanget. Jag får stå ut. 

Anna 

 

4 comments
 1. Jag trodde det var du som var turftanten när jag läste rubriken. :))
  Turfa lugnt! /EvaLinnea
   

  1. Jag känner mig som en Turftant, men hon i mobilen har en rätt entonig röst.

   Anna

 2. Jag har ett extrabatteri till min telefon. Jag laddar det under natten och stoppar i fickan på morgonen och sedan laddar jag bara telefonen en stund som vanligt. Mitt extra batteri kostade en hundring tror jag.

  1. lellebelle4, välkommen till min blogg!

   Har funderat på extrabatteri men kommer nog att skaffa ny mobil snart så jag väntar. 😉

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.