Inte dödar härdar

   

Nåja, inte världens snyggaste, men jag kunde inte kasta Åsas basilika från vårt Öppet hus i verkstan, den fick en klunk vatten. Å så tog den sig! Finns det liv finns det hopp.

Det finns även lite liv i mig idag, fast jag är vansinnigt trött efter ett överkänslighetsanfall som började igår. Nej, jag är ju inte allergisk, har min allergidoktor sagt, jag har bara en viss överkänslighet och jag vet inte mot vad. Hade det inte varit bättre med en allergi och veta vad jag skulle undvika? Jo.

Att få anfall är riktigt djäkla skitjobbigt, fatta, du nyser, nyser och nyser oavbrutet i timmar. Nåja några avbrott då, men ändå. Det finns ingen akut medicin att ta, inget som hjälper. Ska jag ha överkänsligheten under kontroll så måste jag pillra och spraya dagligen. Är det nyttigt? 

Det är inget som dödar och det som inte dödar det härdar. Ja, men en sån jobbig väg att härdas! Ofta är frisk luft gynnande för ickeöverkänslighet och vad passar då inte bättre än att TUFA!?

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.