Verkligt liv

Nu blev jag lite trött igen på folk som inte fattar och inte vill. Jag tänker på det här med Facebook bland annat, de som inte är där har så himmelens många åsikter. Åsikter om hur det är att vara där och lägga ut sitt liv, att inte ha ett eget liv, att inte leva i verkligheten, att si och att så. Att vi bara lever genom alla dessa sociala medier, främst FB. Att vi glömmer bort hur det är att umgås på riktigt. Nej, det vet inte och har ingen aning.

Jag vet många, som liksom jag, har det som ett trevligt komplement till våra riktiga liv. Som ikväll, jag sitter ensam (jag utövar mitt ensamhetsbehov) med Lussekatt och min stickning och har hela Fäjjan att samtala med. Diskutera Mello till exempel. Hur ser artisterna ut, hur låter de och framför allt, blir det rätt låtar som går vidare? Viktiga saker att dryfta. Och nu börjar ju QX-gaygalan 2013 som också måste diskuteras.

Å så har vi ju appar hit och dit i smartfånen. Jag kan leva med dem också. Har ju träffat underbara Turfarvänner genom Turfappen. Plus att jag får både frisk luft och motion på kuppen. Stickklubben, hur hade jag hittat så lätt till den utan datorn? Ett reportage i tidningen hade inte räckt, nej jag behövde både deras blogg och sidan på Fäjjan föra det. Och LCHF, ja jag säger bara LCHF, hur hade jag hittat till god hälsa med god, riktig mat utan nätet?

Tror inte att jag glömmer att leva mitt riktiga liv bara för att jag förgyller livet med det media håller till buds. Säg till mig i så fall, mina kära vänner, Vinlottor, Vinprovare, arbetskamrater, grannar, familj och annat löst folk. Tack.

Anna

 

4 comments
 1. Bra rutet! Mycket bra till och med!
   

  1. TACK Helene! 🙂

 2. Oj, vad jag skriver under på det du skriver här!
  Om inte FB funnits hade jag helt tappat kontakten med många som jag tack vare FB håller kontinuerlig kontakt med där och på så sätt bli det av att träffas även IRL ibland trots långa avstånd mm!
   

  1. Bra Yvonne, vi är många som tycker som vi. Och de som inte tycker har ingen aning om vad de kanske går miste om eller så kan de i alla fall hålla k*ft. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.