Kommit igång

   

Basilikan har slocknat efter Öppet hus i verkstan. Ja det är sånt som händer.
Ute är det grått, inne är det gott.

Men här strålar orkidén vi fick! Den fick en slurk vatten som den ska ha. Någon sa en fingerborg i veckan. Jag tror jag tar hem den till mig, Yvonne kan få ett skott? Vi fick den ihop. Den passar annars fint där den står och jag blir glad när jag kommer ner till verkstan. 

   

Det mesta är undanplockat sen i lördags,
bara att sätta igång med en ny klump stengodslera!

  

Botten är nådd. Jag arbetar mig upp.

Det växer och brinner! Mysdag i verkstan.

  

Hål! Armar/ärmar – som blir längre och längre.

Underifrån och upp. Min signatur ANNA, a:na utan liggande streck. Lätt att trycka in i den relativt mjuka leran. Bara små raka streck som bildar mitt namn. Så bra att jag inte heter SARA eller SOFIA. 

   

Inplastning, lunchpaus, avocado + apelsin – ska bara tvätta händerna också.

   

Det artar sig. Inga armar tappade idag, vilket har hänt även den bästa.

   

Klar! Väntar på en sakta torkning i plast.

   

Barnbarns-Lisa har vait på besök en annan dag. "Sant!"
Gissa vad den sista bilden föreställer?

"Det går inte att cykla förbi en zon om den är tagbar.
Och när jag ändå tar denna så är det ju nära till nästa.
Ska bara…"
Det blev några stycken förstås. 

 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.