Turftrött


Så illa det gick för denna turfare!

Ja jag har med all rätt att vara trött, men inget som hindrade mig att ta nya zoner idag i regnet. Mest för att jag var på väg till barnbarns-Lisa. Annars hade det räckt med några här omkring bara.

Tänker på den gångna helgen som de galnaste jag gjort på länge. Kan inte låta bli att skratta lite åt det. Bilder som far förbi när jag tänker på det. Kingenin och jag möts vid midnatt på en zon, vi skrattar i mörkret och känner hur tokigt folk vi är. Jag ser sune jaga vidare och vidare och vidare via mobilen. 

Själv var jag ute fredagen, lördagen och söndagen i flera timmar, tack o lov är det mest barmark nu. Det hade inte funkat för mig om det varit snö- och isgator. Efter öppet hus i verkstan var jag ute i 90 min, sen var jag hos godaste vänner, åt gott och tittade på 'Mello' och sen var jag ute 90 min till. Jag somnade vid ett på natten och sju på söndag morgon var jag ute igen, det blev två timmar till.

Trodde att vi låg bra till då vi gått om Växjökillarna och det såg ut som om de fortfarande låg och sov, inte mycket aktivitet där enligt turfkartan. Men så satte de igång och jag gick ut igen de sista 45 minutrarna som var kvar. Det var kul att vara med till sista sekunden och se att vi faktiskt vann och se på kartan hur alla zoner blev gula/neutrala igen. 

Luften liksom gick ur. Jag skulle ha stickat kl 16 på Esspresso House men orkade inte ta mig dit. Inger messade och undrade om jag bangat ur, ville jag skulle komma, men jag satt kvar i soffan med min stickning.

Vi ska ut och fira och det passade visst bäst på fredag kväll – men sen kom jag på att barnbarns-Lisa fyller åtta och har kalas då. Vi får se hur det blir, kanske vi tar en fika på Lotsutkiken igen? 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.