Vi vann, vi är bäst!


Nu ser kartan ut så här. Klockan tolv idag, blev åter alla zoner gula/'neutrala' och efter det tog jag bara tre innan jag åkte hem. De gröna är som vanligt mina. De röda tog sune och kingenin innan vi skildes åt för denna gång. I veckan ska vi fira!

Ja vi vann till slut, men det var en hård kamp ända in i slutet.

Kronobergs län utmanade oss i Kalmar län och vi har kämpat i fem veckor på varsina håll och idag var vi i mål och vi vann, men det var på håret. De ledde länge men vi kom ikapp för någon vecka sen och sen har det varit en kamp. Jag har ju 'kingenin' och 'sune' som är helt grymma turfare på min sida. Själv heter jag 'snabelanna' av någon konstig anledning, men nått ska man ju heta.

Jag rekommenderar alla som gillar att röra på sig att satsa på detta. Jättekul och lite jobbigt förstås har det varit nu med all snö, isgator, kyla, men det är värt varje sekund i zonerna!

Nu ska jag ta det lite lugnt när tävlingen är över och jag ska satsa på mig själv bara, vill fortsätta vara bland topp-tre i mitt län.

Anna 

4 comments
 1. Grattis! Jag såg er och den rafflande kampen om kronan 🙂
  Satt hemma i min fårskinnsfåtölj och följde er kamp på turfkartan i min mobil. Spännande och galet.

  1. Spännande och galet är precis som det kändes också! 😉

   Anna

 2. Grattis till segern! Snyggt jobbat!

  1. Tack Sigge!  🙂

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.