Gick förbi!

   

Handlade på Coop igår som jag skrev förut. Har inte varit där sen förrförra veckan, har inte handlat alls sen dess, har inte litat på mig själv. Så himla skönt att jag kunde gå förbi fyrpack Mazariner, Marabous Frukt-och-mandelchoklad, Ta fyra kakor/bullar-ståndet, frysdisken med fruktpajer/kladdkakor och rykande färska småbröd. Sösuget är borta! Jippi!

Bakade knäckebröd igår och med mycket Bregott, mycket ost och så en balja kaffe till, det är riktigt godis för mig nu.

Anna

2 comments
 1. Hej Anna!
  Jag är också på gång med nyttigheter! Blev så sugen på knäckebröden på din bild och vill förstås ha recept! Går det bra?
  Kram
  Helene

  1. Helene, bra att vara igång med nyttigheter. Jag är av med sötsuget och det är så skönt.  – tack vare mindre intag av kolhydrater. Knäckebrödet är ett eget försök som jag bara höftade mig fram med ca 2 dl mandelmjöl, knappt 2 dl frön och kärnor, lite flingsalt, 2,5 dlvatten och knappt 0,5 dl olja. Jag rekommenderar dej att googla på LCHF-knäckebröd. 

   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.