Att komma till skott

Larmtorget i kvällsljus – har inget med texten att göra

Så typiskt mig att vänta med avfrostning av frysen till temperaturen ute stiger till nollan. Ha ha, jag slängde i alla fall ut det på balkongen och det var väl på gränsen att det klarade sig. Får väl se till att laga till köttbitarna och fisken jag har lagt tillbaka i frysen nu.

​Jag hade väntat mig ett par goda oxfilébitar och att det skulle vara mycket gammalt som jag kunde slänga och ge bättre plats på hyllorna. Men inte då, jag var supersugen på filén, men det blev fylld kyckling till middag. Inte fy skam det heller. Och att få mer plats på hyllorna var inte att tänka på, det fanns konstigt nog inget gammalt längst in. Okej, det var ju bra och nu är det gjort för denna gång. 

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.