Verkar vara inget


Tulpanhub till USB på Tulpanens dag den 15 januari
Har inget med inlägget att göra 

Hudmottagningen idag. Jag var där i god tid, betalade 300 spänn*, fick komma in till läkaren så gott som omgående. Hon tyckte som jag att märket i pannan blivit något mindre. "Ser ut att läka, vi avvaktar, slutar med salvan. Återkommer om ca sex veckor." TACK, jag slapp ett nytt ingrepp!

Ska göra en liten operation då om sex veckor och även kolla upp tumören, som blev en hårsäcksinflammation och till slut inte verkar vara nånting, igen. Operation? Ja jag ska ta bort en mindre röd prick under bröstet. När jag ändå var på plats så frågade jag om fler fläckar som dykt upp…  

*Nej, jag bad om en faktura förresten, det är ju inte så att jag känner mig jätterik denna månad.

Anna

3 comments
  1. Så läskigt med din prick. Skönt att den blivit avfärdad som nåt farligt! Bra med faktura också, det är inte som att januari är årets bästa månad…
    Å du? Så massor av snö ni har?!! Här är det typ ett tunnt (mycket tunnt) vitt lager bara 🙁

    1. Jo här har vi mängder av snö, det kom under ett par dygn och idag har vi dessutom rätt kallt, tio minus. Sol också!

      Anna

  2. Finns rätt bra info om hårsäcksinflammation och hur man slipper dom!! Här är en http://xn--hrscksinflammation-ntbr.se och står rätt bra på wikipedia också vad det är för nåt 🙂 Jätte fin blogg du har! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.