En liten turfsväng

Inte ovanligt med snö upp till knät när jag tar en zon, men vad gör 'man' inte? Idag klev jag ut på en öppen yta vid Folkets park, det fanns skottade gångar runt om, men där stod jag och såg förmodligen fånig ut. Ibland kan jag låtsas att jag stannar och svarar i mobilen – men där, mitt ute i snön, inga spår dit förutom mina egna. Varför skulle jag gå dit och ringa? Det var mins två, tre som gick förbi och jag hade velat ropa "Jag tar en zon"!

Zonen vid Slottet var ovanligt lätt att ta idag. Ibland händer det att jag rusar i hast mot staketet för att GPS:en ska tro att jag fortsätter några meter till. Förmodligen ser det galet ut – men som sagt, vad gör inte en turfare för en zon? 

   

På kyrkogårdsbänkarna i minneslunden låg vita fluffiga filtar, ingen satt på dem idag.

Nu vill vi INTE att det töar förrän efter sportlovet! 

Det är otroliga mängder snö överallt. När det kommer så mycket nederbörd på vintern, kan det väl knappast bli annat en en fin sommar också?

Hej på dej vanten! Hej, hej på dej!

Anna

2 comments
 1. Hihihi…. 'Jag tar en zon' 🙂
  Känner mig precis som du när jag står där mitt i snön, i en park, en meter ifrån gångvägen eller mitt i den lilla skogsdungen emellan vägarna med snö upp till knäna. Vad gör jag där??
  'Jag tar en zooon!'
  Hej, hej på er finvantarna. 🙂

  1. Ja vi är ett lustigt folk. Men idag är jag i tidningen och det kan ju ge en liten hint för de oinvigda.

   anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.