Turfzone CalmIslet

Kallt, vackert – "CalmIslet"

Det är långt ifrån enkelt att erövra zonerna. Att bilturfa som de oinvigda ofta föreslår är inte att tänka på vid de flesta ställena. Det är ett fåtal zoner där du kan sitta kvar i bilen och samtidigt ta zonen. Nej, det är oftast bilfritt långa vägar innan du kommer fram. Här en lång spång, hal och eländig, den går inte heller att cykla på nu. 

Det är vackert på många, för att inte säga de flesta, zoner. Nu har ju snön kommit åter och det än mer än innan barmarken och jag orkar inte pulsa runt, jag hoppas vi kan ta igen tappade poäng mot Kronoberg. De ligger för tillfället över oss, men, men månaden är inte slut än, det är den först söndag den 3 februari. Än finns tid att ta in fler zoner!

Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.