JulGARNsplundring – rätt dag

Paket på tjugondag Knut med Stickklubben!

I mitt paket la jag in tre fina ullgarnsnystan tillsammans med två "Äggfat Emma". Äggfaten är förstås mina egna, designade av dottra Emma. Det var Inger som fick dem, tror hon blev glad, jag hoppas det.

Detta fick jag! Ett vitt stort nystan som har små, små paljetter. Jag har tittat på detta garn och flera gånger tänkt köpa, men jag lägger band på mig då jag har givit mig garnköpförbud – gång efter gång, många gånger. Har redan börjat sticka på en halsvärmare. Inte sjal, inte halsduk, det blir något mellanting kanske. Har inget mönster, stickar efter eget huvud, hittar på allteftersom, det blir nog bra.

Vi har varit på Kullzéns fik som sig bör när det är varannan söndag och så bra att det passade med den treditionella JulGARNsplundringen på tjugondag Knut. Perfekt. Vi var nog sexton stycken och hade som alltid vansinnigt trevligt. 

Anna 

2 comments
  1. Vilket fint garn! Det blir en jättefin sjal/halsduk eller vad det nu var det skulle bli. Jag börjar mer och mer tycka att glitter är okej på kläder. Har inte tyckt det förut. Kan det ha med åldern att göra? Vi hörs. Kram

    1. Ja det kanske har med åldern att göra, fast jag har nog gillat lite glitter innan jag blev så här himla gammal också. De här paljetterna syns knappt i själva stycket jag stickat, blänker bara till lite grann.

      Hörs!

      Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.